31 aug

Ongeval letsel op N373 bij Huis ter Heide

Huis ter Heide- Woensdagmiddag omstreeks 12.48 uur werd de brandweer van Veenhuizen gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de N919 ter hoogte van Hectometerpaaltje 1.1. Het ongeval bleek echter plaats te hebben gevonden op de N373. De brandweer van Veenhuizen rukte met twee voertuigen uit naar het ongeval.
Ter plaatse bleek er door nog onbekende oorzaak een auto van de weg te zijn geraakt, hierbij had de auto een boom geraakt en was na 180 graden gedraaid te zijn tegen een slagboom tot stilstand gekomen.
De inzittenden een vrouw en haar kind zijn ter plekke door het ambulancepersoneel geholpen waarna ze beide zijn overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.
De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval vastgelegd. De zwaar beschadigde auto is afgesleept door de berger.
Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl