14 aug

Bestuurder botst tegen boom op de Weperpolder nabij Veenhuizen en raakt bekneld.

VEENHUIZEN – Een bestuurder is dinsdagochtend even na 07.00 uur na een botsing tegen een boom bekneld komen te zitten in zijn auto. De brandweer van Veenhuizen heeft het slachtoffer uit de auto geknipt. De Weperpolder (N919) werd door de politie afgesloten voor het verkeer.

De bestuurder raakte bij het ongeval gewond en is na behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Het Mobiel Medisch Team welke met de traumaheli op een naast gelegen weiland landde verleende assistentie. Hoe ernstig het letsel is van het slachtoffer is niet bekend.

In eerste instantie was het de bedoeling dat de verkeersongevallen analyse onderzoek zal doen naar de toedracht. Dit bleek later niet noodzakelijk.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl