13 nov

Auto belandt op de kop in een sloot aan de Rolpaal in Veenhuizen

VEENHUIZEN – Op de Rolpaal tussen Veenhuizen en Haule (Fr.) heeft maandagavond om 18.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. De bestuurder raakte ter hoogte van de Bieuwweg van de weg en belandde op zijn kop in een sloot.

Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling werd naast het korps van Veenhuizen ook de hulpverleningsvoertuig van Drachten gealarmeerd.

Bij aankomst bleek dat de bestuurder zichzelf wist te bevrijden door tegen de deur van zijn auto te trappen. De man uit Twijzerlerheide werd door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd op verwondingen, maar kwam er wonderwel met alleen een nat pak ervan af.

De bestuurder verklaarde dat hij vanaf Assen onderweg was richting huis en de situatie van de flauwe bocht verkeerd had ingeschat. De auto welke hij geleend had van een familielid kan als verloren worden beschouwd. Deze werd door een berger geborgen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl (Kijk voor meer)