23 apr

Brandweer Veenhuizen (50+) vierde bij brandweerwedstrijden in Dwingeloo

DWINGELOO – Zaterdag 23 april werden er in Dwingeloo de brandweerwedstrijden in de Klasse Tas HD gehouden. Naast de korpsen Finsterwolde (Gr.) en De Westereen (Fr.) deden er zeven korpsen uit de provincie Drenthe mee. De twee beste gaan door naar de gewestelijke brandweerwedstrijden op 28 mei.

De brandweerkorpsen werden gealarmeerd voor een brand bij een manege aan de Poolweg in Dwingeloo. Ter plaatse werden de korpsen opgewacht door de melder, welke kon vertellen dat er twee slachtoffers nog in het pand waren. Bij het uitvragen kon hij de korpsen een plattegrond overhandigen.

Er was brand uitgebroken in de kelder en door geslagen naar boven, via de paardenbak kon het vuur worden gedoofd.

Foto’s: R.Koene & P.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Uitslag brandweerwedstrijden: Dwingeloo

1. Brandweer Meppel

2. Brandweer Beilen

3. Brandweer Peize

4. Brandweer Veenhuizen

5. Brandweer Eelde

6. Brandweer Norg

7. Brandweer Finsterwolde

8. Brandweer Zwinderen

9. Brandweer De Westereen