24 mrt

VIDEO: Grote brand aan de Peesterweg in Zuidvelde

ZUIDVELDE – Omstreeks 15.15 uur is er een brand uitgebroken in een schuur aan de Peesterweg in Zuidvelde. De rookontwikkeling die bij de brand vrijkwam was van veraf zichtbaar. De brandweerkorpsen van Norg, Assen, Veenhuizen, Vries, Roden en Smilde werden gealarmeerd om de schuurbrand te blussen.

Ook het Mobiel Medisch Team werd gealarmeerd voor de brand in Zuidvelde. Hun inzet kwam echter te vervallen. Bij de eerste alarmering was het namelijk niet duidelijk of er zich nog iemand in de schuur bevond. Dit bleek bij aankomst van het MMT niet het geval waarna deze weer terugkeerden. Het is niet bekend of er bij de brand gewonden zijn gevallen.

De brandweer zal nog geruime tijd bezig zijn met nablussen.

Foto’s P.Koene & R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl