5 nov

Kleine binnenbrand bij AGC in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Woensdagavond omstreeks 23.48 uur werd de brandweer van Oosterwolde gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Ploeggang in Oosterwolde. Ook de waterwagen uit het naburige Veenhuizen werd gealarmeerd.

Volgens de alarmering zou de brand woeden bij AGC Oosterwolde B.V. Dit bedrijf maakt isolerend dubbel en drievoudig glas voor bouwprojecten.

Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een binnenbrand bij het bedrijf. De brandweer van Oosterwolde is begonnen aan de bluswerkzaamheden. Ook de officier van dienst (OVD) en de waterwagen uit Veenhuizen zijn ter plaatse.

Vermoedelijk betreft het een brandende prullenbak in het pand. De brandweer heeft na de bluswerkzaamheden het pand geventileerd.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl